Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Τα όνειρά σου μην τα λές, Αντωνάκι




Αναποτελεσματική έκρινε τη δράση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των χθεσινών διαδηλώσεων ο εκπρόσωπος τύπου του Αντωνάκι* Σαμαρά. Προφανώς ανέμενε ο Αντωνάκις και η παρέα του, καλύτερα αποτελέσματα. Προφανώς επίσης, οι κήνσορες σύμβουλοί του, τα παιδιά των αγορών τύπου Λαζαρίδη, Μυταράκη, Σταϊκούρα, Ψυχάρη (Ναι ! του γυιού του ΔΟΛ) περίμεναν όχι απλά να ανοίξουν κεφάλια και μύτες, αλλά να μπεί και φίμωτρο στα στόματα των διαδηλωτών και να μην ακούγονται όλα αυτά τα αισχρά συνθήματα κατά των αγορών και των τοκογλύφων.

Θυμάται και χαίρεται ο Αντωνάκις τα νιάτα του. Τότε που μαζί με τους βαρβάτους ρεϊντζερς της Καρφίτσας και μετέπειτα της ΟΝΝΕΔ (Βορίδη, Άδωνι, Μεϊμαράκη, Βοϊδονικόλα, Νικολόπουλο, Καλαμπόκα, κ.α.) γαμ..σε και έδερνε μέσα στα πανεπιστήμια και έξω από τα σχολεία. Θυμάται και χαίρεται ο αναδεκτός του γεφυροποιού Αβέρωφ,  το πάλαι ποτέ χαϊδεμένο καμάρι του Μηστοτάκη, τίς δάφνες του από τις μάχες του κατά του κομμουνιστικού θεριού στη Βόρεια Ήπειρο και τα συνακόλουθά των.


Θυμάται, χαίρεται και τοιμάζεται να νεκραναστήσει τις ένδοξες μέρες της δεξιάς των δεκαετιών '50, '60 και '70. Ποιός δεν το βλέπει ; Προχθές η σκιώδης επίδοξη υπουργός της Νέας Δημόσιας Τάξης που επαγγέλεται η νέα Ν.Δ, η κυρία Κεφαλογιάννη, κατέθεσε πρόταση νόμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας ! κάτι, που ούτε η ίδια η τρόϊκα και οι νύν εγκάθετοί της δεν τόλμησαν να σκεφθούν.

Φανταστείτε τί μας περιμένει, τί είδους δημοκρατία μας ετοιμάζει ο διψασμένος για δεξιά εξουσία "πατριώτης" Σαμαράς. Και να σκεφθεί κανείς ότι δύο από τα πιο απάνθρωπα και προδοτικά για τη χώρα μέτρα τα εμπνεύστηκε και τα ¨κάρφωσε¨στην τρόϊκα ο επίδοξος (...πατριώτης) πρωθυπουργός: Το μέτρο της εφεδρείας και το ξεπούλημα της χώρας για 50 δίς ΕΥΡΩ.

Σας λέω λοιπόν ακόμα πως και τα άλλα ρετάλια της δεξιάς και της ακροδεξιάς (Ντόρα, Χρυσαυγίτες, ΛΑΟΣ) πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στην αγκαλιά του Αντωνάκι. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Τρέφει βρυκόλακες, ζωντανεύει εφιάλτες.


Τις φωτογραφίες τις δανείστηκα από τον αναρχογατούλη
(http://anarhogatoulis.blogspot.com/ )

* είναι το ι (γιώτα) της μεγαλειότητος...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

επισκέψεις

IP Widget For Website